·°¯`·• σĞนżΗαИ Ќσς •·´¯°·
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

·°¯`·• σĞนżΗαИ Ќσς •·´¯°·

OğuzHan Koç Fun Club

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

cemre ye mektup

4 posters
YazarMesaj
cemre
RaHaT
 RaHaT
cemre

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 9:25 pm

cemre ye mektup ne yzardınız
Süper_Cemreci
RaHaT
 RaHaT
Süper_Cemreci

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeC.tesi Ocak 12, 2008 6:14 pm

bu biraz özel durum ancak siz yabancı deilsiniz,
sevgili cemre
senin en büyük hayranlarından birtanesiyim.seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.keşke bilsen yanıma gelsen keşke bilsen de burada başucumda olsan yanımda olmasamda benim sen kalbimdesin kalbimdede kalacaksın.keşke sihirli gücüm olsa ama o yok ancak seni sevmeye gücüm var.
arkadaşlar mektup bu
cemre
RaHaT
 RaHaT
cemre

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeÇarş. Ocak 16, 2008 2:16 pm

cemre seni çok seviyorum.ben hastalanınca,üzülünce,sinirlenince senin resmine bakıyorum hemen geçiyo.1. sınıfı ve aşağısını hataırlıyorumda çok iğrençti.neden mi çünkü o zaman siz yoktunuz veya sizi hiç sevmiyodum.ama sen beni büyüledin.artık kopamıyorum senden sanki benim bi parçammışsın gibi.aslında ben gülçin i seviyodum sonra beyza arkadaşım geldi şarkılarınıza figürler bulmaya çalıştık.o da güçin i seviyodu o yüzden beni yasemin yaptı.çok sinir kapmıştım ona.sonra bana seni anlattı.cemre şöyle,cemre böyle sanki onu bana allah yolladı o bi melekti yada sihirli bi değneği vardı onun.beni sana aşık ettirdi.beni senle büyüledi.şimdi sen beni bilmimiyosun ama olsun.benim seni bilmem yeter.sana bi kopya veriyim.2007 nin en sonuncu ankara max land konserinde ezilmemek için,senin bir gülüşünü görebilmek için gelmiştim.en arkadaydım.hani bir ara bana böyle hafiften gülümser gibi oldun.işte ben o kızım.hatırlamadıysan bırak gizli,hep seni sevecek olan gizli hayranın olarak kalıyım.
gizli hayranın
Süper_Cemreci
RaHaT
 RaHaT
Süper_Cemreci

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeÇarş. Ocak 16, 2008 8:02 pm

çok içten yazmışsın cnm
kurabiyem_gülçin
TanıDık
TanıDık

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 6:05 pm

Süper_Cemreci
sende çoq içten yasmıshsınn
Süper_Cemreci
RaHaT
 RaHaT
Süper_Cemreci

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimePerş. Şub. 14, 2008 8:25 pm

tşk cnm bu arada lütfen bana filiz diyim oke
gülçin_büşra(BG)
TanıDık
TanıDık
gülçin_büşra(BG)

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 11:28 am

tmm
cemre abla sen çok güselsin ama gülçin ablamda çok güsel aslında hepinis çok güselsiniz keşke ben sizi yakından görebilseydim çok iyi bir grupsunuz barvo size siz çok güselsiniz ben eren ve gülçin ablanın hayranıyımaslında en çok gülçini seviyorum aslında hepinizi çoooooooooooooooooooooooook seviyorum başarılar diliyorum büşra Smile))
http://gruphepsiclub.forumsline
Süper_Cemreci
RaHaT
 RaHaT
Süper_Cemreci

cemre ye mektup Empty
MesajKonu: Geri: cemre ye mektup   cemre ye mektup Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 2:53 pm

gzlll!!!!!!!

cemre ye mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» en cemre ci
» neden cemre
» cemre ye lakap
» Cemre'nin Resimleri